• Gårdsbutik Skåne

    Friska och välsmakande tuppar

    Välkommen förbi och inspireras av vacker natur samt lokalproducerade produkter av högsta tänkbara kvalitet.

Tuppar

På Lunnarps Hills gårdsbutik är vi kanske allra mest berömda för våra lika goda och kvalitativa som lyckliga och välmående tuppar. Vi föder själva upp fåglarna och erbjuder dem sedan till försäljning här i butiken. är du inte sugen på att, på egen hand, stå för själva tillagningen kan du välja att köpa den goda rökta varianten - helt färdig att äta.

Tupp - Som du vill ha den

Hur vill du ha din tupp? Vi erbjuder färska och rökta alternativ och du väljer själv huruvida du önskar en hel eller halv fågel. En hel tupp väger i regel mellan 3-4 kilo och är utmärkt att använda i storkok, till festen eller söndagsmiddagen. För den som gillar rökiga smaker är vår rökta tupp en riktig delikatess väl värd att köpa med sig hem till middagsbordet.

Vårt populära festfat med rökt tupp

är det dags för en festligare form av tillställning? Kul! Då har vi ett utmärkt förslag på hur du allra bäst löser bjudmaten. Lunnarps Hills populära festfat innehåller en mängd välsmakande alternativ för den hungriga finsmakaren att sätta tänderna i. Självklart får du det vackert upplagt färdigt att bara ställa fram på det dukade bordet.

Huvudingrediens? Självklart vår alltid lika uppskattade rökta tupp. För mer information kring festfatet får du gärna kontakta oss via e-post eller telefon. En garanterad succé på varje middag och fest. Vi lovar!

Vi bryr oss om djuren

Här på Lunnarps Hill ser vi alltid till att djuren mår bra. Detta är en självklarhet för oss som vuxit upp med djurhållning och lantbruk. Tupparna har gott om utrymme i det luftiga stallet vars golv alltid är täckt av fräsch och fin halm.

Friska Djur = Nyttigt och Gott

Givetvis har tupparna ständig tillgång till friskt vatten och äter enbart högkvalitativt vegetabiliskt foder utan några tillsatser över huvud taget. Resultatet av detta är förstås att köttet från våra fåglar blir både nyttigare och godare för våra kunder att äta.

Garanterat en av många anledningar till att människor gång på gång återkommer till Lunnarps Hills lilla gårdsbutik. Välkommen att titta förbi du också. Här hittar du något för nära nog alla smaker!

Noggranna kontroller

Vi låter givetvis utföra salmonellaprov före slakten som sker på ett godkänt slakteri där en del av fåglarna även röks. Detta innebär att du som kund hos oss alltid kan känna dig trygg, såväl med smak som med kvalitet.

Hör av dig med frågor

Har du några frågor kring våra tuppar eller verksamheten i allmänhet? Hör gärna av dig så reder vi ut eventuella funderingar. Välkommen!